Programledare

Välkomna till våra eminenta moderatorer/programledare som kommer att vägleda och inspirera oss till goda samtal under våra Söndagar.
Tomas Lydahl, precis fyllda 50 härliga år. Bosatt i Hässleholm sedan 2005 med nästan 20 årig bakgrund i Los Angeles där han bl.a. jobbade som försäljningschef för Marriott Hotels. Tomas är född och uppvuxen i Ystad innan han begav sig till det stora landet västerut. I USA blev Tomas intresserad av personlig utveckling och läste många böcker inom området. Ett flertal seminarier och kurser fick han också under bältet innan han flyttade hem till Sverige igen 2004.
Idag äger han företaget Word of WOW! Marketing där han framför allt hjälper företag och organisationer att öka försäljning, arbetsmoral, och produktivitet genom världens bästa säljare, deras kunder. Hans bok ”WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!” har blivit en succé då den kan användas inom alla områden. Den kunde lika gärna haft namnet ”WOW! Så får du dina elever att rekommendera dig!” eller ”WOW! Så får du dina anställda att rekommendera dig!”.
Boken visar hur du når framgång inom allt när du hela tiden skapar WOW! upplevelser åt andra och att den största vinnaren i slutänden är den som ger och inte den som får WOW! upplevelsen. Tomas är även medförfattare i böckerna JA! 2010, 2011 och 2012 där Sveriges främsta inspiratörer skriver vars sitt kapitel inom ämnena positiv attityd, ha kul på jobbet och så här blir du lycklig. Efter att han själv blivit intervjuad på en web radiokanal växte intresset för att skapa en egen kanal och så var Radio WOW! skapat. Enda syftet med radiokanalen är att inspirera så många som möjligt och ta död på jantelagen. En annan intressant sak är att det inte får förekomma några negativa anklagelser eller kommentarer i de olika programmen utan endast positiva saker som kan hjälpa människor att utvecklas och inspireras.

”WOW! –Ett nytt skolparadigm” söndagar kl. 1800 är ett mycket spännande program som ligger alla människor varmt om hjärtat. Intresset redan innan sändningarna har börjat är otroligt stort och alla gäster ser fram emot att få dela med sig av sina kunskaper med ett enda syfte; att få inspirera till ett lärande som maximerar utvecklingen av barn oavsett deras förutsättningar.

Andra program som sänds är ”En kopp inspiration med Tomas och Olle” på lördagar kl. 0930 samt ”Veckans Rivstart” på söndagar kl. 1900.
En annan fantastisk sak med Radio WOW! är att alla ställer upp och ger utan någon som helst ersättning. WOW!Olle Hedberg, 
63 år ung, gift med Tina och 3 utflugna barn. Boende på en liten gård, Lilla Balstorp, strax utanför Kristianstad. Inflyttad skåning sedan 15 år. Jobbat som ledare nästan hela vuxna livet men är långt ner i botten, dit nästan ingen kan hitta, tekniker – Ingenjör. Intresset inom ledarskapet har alltid varit kring den mänskliga potentialen som under åren eskalerat och utvecklats. Det har lett till att Olle år 2000 startade sitt eget företag där han fokuserade på utbildning av ledare och säljare till världsklass. När Olle själv fick hjälp att sluta röka och Snusa väcktes intresset för hur processen ser ut när man skapar ett nytt beteende så att det blir bestående och utan saknad eller längtan till det gamla. Då startades Hälsoföretaget Forever Free. Under nästan 10 år var fokus enbart att hjälpa människor och organisationer till nikotinfrihet. Ur det har sedan utvecklats, tillsammans med medarbetare och kompanjoner, en metodik som ger arbetsgivare en möjlighet till en helt NY Hälsostrategi.
Frukten av den strategin är att medarbetare tar tillbaka det ansvar för sin hälsa som myndigheter genom regler och lagstiftning med tiden knuffat över till arbetsgivaren. Detta leder till en helt ny infallsvinkel, ny plattform för framtida hälsoarbete inom organisationer.

Olle Hedberg
Jag brinner för ett lärande för livet. Att alla kan nå sin fulla potential. Mina och Tomas vägar, korsades för ca 3 år sedan.
Vänskap uppstod och Tomas fick hjälp att bli av med sitt nikotinberoende. Detta fördjupade vänskapen till att börja, tillsammans och dagligen, studera litteratur om personlig utveckling och personligt ledarskap. När Tomas själv blev intervjuad på webradion väcktes idéen om att starta en egen radiokanal. Jag fick frågan av Tomas om jag ville vara med och Jag tackade JA.  – Ja vi startar en radiokanal som heter Radio WOW, sa Tomas. Sedan spann det vidare i en rasande fart. Idéer väckte ännu för idéer som ledde fram till den första programideen, En kopp inspiration med Tomas och Olle. Ett program som har till avsikt att svara på frågan – är det möjligt att alla kan nå sina drömmar? Och att en gång för alla ta död på Jantelagen. Sedan har programideer hela tiden flödat till. Veckans rivstart som handlar om marknad, försäljning och kundvård är också en succé som sedan följt.

Nu står vi inför en annan spännande programide WOW ett nytt skolparadigm. Är det möjligt att skapa världens bästa lärande? Är det verkligen möjligt för alla barn lyckas? En spännande resa tillsammans med en del av Sverigeeliten inom inspiration och kunnande kring framtidens lärande.WOW VILKEN UTMANING!

2 tankar om “Programledare

  1. Varför inte göra ett liknande program om förskolan. Det händer mycket där, en del är bra men det finns en hel del som inte är så bra och behöver lyftas fram och belysas från flera håll. Förskolan har en stor uppgift för det är den, bortsett från föräldrarna, som lägger grunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s